part01
part02
kryesore historiku aktivitete gazeta botime tetjera

ADRESA E SHOQATËS:

Lagja “ Vojo Kushi”, rruga “Çlirimi”, pallati 1261-Shkodër-Albania.

Personat e kontaktit:

1 -Ndue Sanaj, kryetari i Shoqates, me telefon nr. 00355 692328116, 00355 22243664, e-mail: nduesanaj@yahoo.it

2- Gjergj Leqejza, Nenkryetari, me telefon nr. 00355 682050267, e-mail: gjergj.leqejza@cotonella.com dhe gjergjleqejza@hotmail.com

3- Luigj Shyti, Sekretari, me telefon nr. 00355 692465784, e-mail: luigjshyti@yahoo.it

4- Lazer Kodra, Kryeredaktori i gazetes “Dukagjini”, me telefon nr. 00355 683191817

5- Prele Milani, Kryetari i seksionit te historiografise e kultures popullor, me telefon nr. 00355 694130348, e-mail: prele_milani@hotmail.com

6- Roza Pjetri, Kryetare e seksionit te veprimtarive kulturore e artistike, me telefon nr. 003555 692079174, e-mail: p.roze@live.com

7- Angjelina Shllaku, Kryetare e seksionit te gruas e rinise, me telefon nr. 00355 697999329, e-mail: angjelina.shllaku@yahoo.it

8- Mhill Prroni, Kryetari i seksionit te ekonomise e finances, me telefon nr. 00355 692092048, e-mail: prronimhill@gmail.com

9- Dukate Bregu, Kryetare e seksionit te marredhenieve me publikun dh me jashte, me telefon nr. 00355 692658404, e-mail: katjabregu@yahoo.com

 

part03
   
   
     
 

nëkrye