part01
part02
kryesore historiku aktivitete gazeta botime tetjera


Paraqitja e librit “DUKAGJINI YNE” II E III, te autoreve Lazer Kodra dhe Prele Milani

Me datën 11 prill 2009, ne prezencën e miqve, familjareve, miqve te Dukagjinit, intelektualëve dukagjinas dhe shkodrane e te Malësisë se Madhe, u be paraqitja e librit “Dukagjini YnëII e III, te autoreve Prele Milani dhe Lazer Kodra.

foto1

Për vlerat e librave dhe punën e autoreve folën:  Hasan Leka-Presidenti i shtëpisë botuese “Camaj-Pipa”, Ndue Sanaj-Kryetari i shoqatës “Atdhetare-Dukagjini”, Kadri Ujka-Kritik letrare, Ndrek Guri-poet dhe kryetari i shoqatës “Dukagjini” ne Miçigan, Kadri Fikaj dhe Luigj Shyti-sekretari i shoqatës “Atdhetare-Dukagjini”. Përshëndeti pjesëmarrësit autori Lazer Kodra dhe Prele Milani.

 

part03