part01
part02
kryesore historiku aktivitete gazeta botime tetjera

Njoftim!

Kryetari i Shoqatës se Miqësisë Kosove-Malësi e Madhe “Martin Dreshaj”, Ukshin Jashari, me zedhenesin Rrahman Jashari, Frasher Racaj, Rexhep Abazi, me date 6 qershor 2010, morën nje takim me anëtar te kryesisë se Shoqatës “Atdhetare-Dukagjini”. Ne ketë takim ishin: kryetari Ndue Sanaj, sekretari Luigj Shyti, kryeredaktori i gazetës “Dukagjini” Lazer Kodra, kryetari i seksionit te veprimtarive te shoqatës Prele Milani, kryetarja e seksionit te këshillit artistik Roza Pjetri dhe veprimtari Aleks Dushi.
Objekti i takimit, ishte: Mbi bashkëpunimin e marrjes pjese ne festen “Dita e Alpeve Shqiptare” dhe ne konferencën shkencore, me  teme “Gjakmarrja”.

1

part03